Rett på sak 1Foto: Trygve Indrelid/Litteraturhuset

12. mars 2020

Litteraturhuset avlyser alt fram til påske

Vi avlyser alle fysiske arrangementer fram til påske

Vi er så glad i alle som gjester huset vårt for litteratur, kultur og debatt, og beklager til alle som har gledet seg til arrangementer og møter hos oss. Men i lys av den situasjonen Norge nå er i, og med nye retningslinjer fra Oslo kommune og helsemyndigheter, ønsker Litteraturhuset å bidra til å hindre videre spredning av coronaviruset og avlyser derfor alle arrangementer fram til påske.

Alle som har kjøpt billetter til arrangementer i regi av Litteraturhuset i perioden vil få billettene automatisk refundert. Ta kontakt hvis du har kjøpt billett kontant eller hvis det er problemer med refusjonen (NB: vil ta litt lenger tid enn vanlig). Har du kjøpt billett til et arrangement på huset i regi av en annen arrangør, ber vi deg kontakte arrangøren direkte.

Og for alle barnehagebarn og skoleelever som har gledet seg til besøk, vil vi jobbe for å få dette til igjen så snart vi kan.

Administrasjonen vil holde stengt fra og med fredag 13. mars, men kan fortsatt kontaktes på post@litteraturhuset.no ved behov.

Følg med for oppdatert informasjon på våre nettsider, facebook og instagram, ta vare på hverandre og bruk gjerne den ekstra tiden hjemme på å lese en god bok! Vi gleder oss til å ønske dere velkommen igjen.