Digital salFoto: Thorbjørn Helin, Litteraturhuset

24. april 2020

Digital utleie på Litteraturhuset

Trenger du hjelp til å spille inn en podkast, å strømme en samtale eller et foredrag eller å produsere annet digitalt innhold?

Litteraturhuset har kompetansen og utstyret som skal til for å lage et godt digitalt produkt. Rommene på huset er nå utstyrt og rigget med lyd-, lys- og kamerautstyr til forskjellig type produksjoner. Vårt rigg innfrir kravet om 2 meters avstand mellom involverte aktører, og vi tar nasjonale råd og retningslinjer på det høyeste alvor ved rengjøring/desinfisering av utstyr mellom hver produksjon. Vi legger til rette for at alle leietakere enkelt kan nå ut med sin virksomhet på en trygg og profesjonell måte!

Ta kontakt på utleie[at]litteraturhuset.no eller les mer her.

 

Kontaktpersoner

Utleie, Litteraturhuset

Bookingansvarlig.

Ansvarlig for utleievirksomheten på huset. Alle eksterne arrangementer går gjennom Philip, og han kan svare på alle spørsmål i forbindelse med det å leie en sal og holde et arrangement på Litteraturhuset. Philip har bachelor i idéhistorie og mange års erfaring som arrangementsvert på huset.