7. april 2020

Stengt for kultur-arrangement fram til 15. juni

Regjering og helsemyndigheters restriksjoner med forbud mot store kulturarrangement som tiltak for å hindre spredning av koronaviruset er i dag utvidet med varighet fram til 15.juni. Litteraturhuset kommer tilbake med mer informajon om avlyste arrangement, billettrefusjon og alternative digitale løsninger så raskt som mulig etter påske.

Administrasjonen holder også fortsatt stengt, men vi kan kontaktes på post@litteraturhuset.no ved behov, men er ikke bemannet gjennom påsken.

Følg med for oppdatert informasjon fra oss også på facebook og instagram. Ta vare på på alle rundt dere, og bruk gjerne den ekstra tiden hjemme til å sjekke ut vårt digitale program, lytte til tidligere arrangement på podkast eller til å lese en god bok!

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen igjen!