Nye smitteregler i OsloFoto: Litteraturhuset

9. november 2020

Nye smittetiltak – Hva betyr det for Litteraturhuset?

Nye smittetiltak i Oslo fra 10. november

Fra og med tirsdag 10. november innføres nye smittevernregler i Oslo som får konsekvenser for driften av Litteraturhuset og for deg som besøkende:

Forbud mot arrangementer

Grunnet forbudet mot innendørs arrangementer, vil huset være stengt for publikum fram til 1. desember i første omgang, eller så lenge forbudet varer. Det er nå kun innspillinger med 1 person (pluss tekniker) som er lov i alle saler.

Du kan fortsatt se en rekke av våre tidligere digitale arrangementer på våre nettsider. Hør for eksempel Bragepris-nominerte Erika Fatland lese en smakebit fra sin ferske bok, se stjerneforfatter Joyce Carol Oates i samtale med Linn Ullmann, eller se illustrerte eventyrstunder om blant annet Rødhette og ulven og Prinsessen på erten. Du finner alt her.

Mer litterært påfyll finner du i podkastene våre: I How to Proceed, snakker vår medskaper Linn Ullmann med forfattere som George Saunders, Ali Smith og Mary Ruefle.

I podkasten vår Litteraturhuset kan du blant annet høre Zeshan Shakar snakke om sin nye bok, og Ingvild Rishøi lese et utdrag fra sin kommende bok. Du finner begge podkastene i din podkastspiller og på våre nettsider.

For eksterne arrangører oppdaterer vi informasjonen fortløpende på våre nettsider, men ber om at spørsmål om slike arrangementer rettes direkte til arrangøren.


Kafe Oslo og Norli Litteraturhuset midlertidig stengt

På grunn av nye innstramminger for serveringssteder vil restauranten vår, Kafe Oslo, fra og med tirsdag 10. november være midlertidig stengt, og det samme gjelder bokhandelen vår, Norli Litteraturhuset.

Det er veldig leit å måtte stenge disse vitale delene av huset nok en gang, men et lite lyspunkt er at vi nå samtidig skal få begynt en etterlengtet oppussing av innsiden av huset vårt, for første gang siden 2007.

Så snart det er trygt igjen, håper vi derfor å kunne invitere publikum tilbake til en kafe og bokhandel som har fått et lite ansiktsløft.

Vi gleder oss til å kunne ønske dere velkommen tilbake så snart det igjen blir lov!

Fram til da: Ta vare på deg selv og på hverandre