10. desember 2020

Ledig engasjement som teknisk produsent

Vil du bli vår nye medarbeider? Vi har ledig et engasjement som teknisk produsent fra januar 2021.
Send søknad

Teknisk produsent, engasjement 60 %

Vi søker etter en teknisk produsent i et seks måneders seksti prosents midlertidig engasjement som skal ta hånd om Litteraturhusets digitale tilbud i form av strømming, podkast og annen teknisk produksjon. Stillingen skal, sammen med teknisk leder, bidra til oversikt over Litteraturhusets tekniske utstyr og behov, inkludert tilstandskontroll, vedlikehold og innkjøp, og sørge for at vi til enhver tid kan tilby strømmetjenester av høy kvalitet til våre leietakere og på eget program.

Vi ønsker oss en løsningsorientert og strukturert kollega med relevant erfaring som kan bidra med verdifull kompetanse for å møte økt etterspørsel og bidra til å løfte Litteraturhusets tilbud på dette feltet. Vi trenger noen som:

  • Kan kommunisere og samarbeide bredt med programavdeling, bookingansvarlig og arrangører, og vet å stille de riktige spørsmålene. God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk er derfor en forutsetning
  • Har god kunnskap og erfaring knyttet til ulike arrangementstypers behov, og hvordan de kan avvikles på en god måte. Kan forutse potensielle utfordringer, og er god på problemløsing, signalgang, og feilsøking av diverse AV-utstyr
  • Har lang erfaring med lydproduksjon, både live og i opptak. Har kjennskap til både analoge og digitale miksere, og kan finredigere og gjøre miks av innspilte lydfiler, med fokus på tale
  • Har erfaring med videoproduksjon, kameraføring og redigering
  • Har god erfaring med Streaming, og de mange løsninger og tjenester som finnes på markedet
  • Kan sikre god teknisk planlegging, organisering, ressursbruk og økonomi i Litteraturhusets arbeid, inkludert innkjøp/innleie av ressurser, materialer, utstyr og tjenester og finne ressurssparende tekniske løsninger
  • Kan bidra til utvikling av langtidsplan for investeringer av teknisk utstyr i samarbeid med teknisk leder
  • Kan utarbeide håndbok/oppslagsverk for tekniske tjenester og tilbud

 

Stillingen har oppstart så raskt som mulig.

Dine egenskaper og kvalifikasjoner:

Vi ønsker en engasjert, strukturert og effektiv medarbeider med stor arbeidskapasitet og bred erfaring innen feltet. Du må være sosial, imøtekommende, tydelig og med en positiv innstilling. Erfaring med streaming og som lydtekniker ved større arrangementer/produksjoner er en forutsetning.

Arbeidstiden er primært på dagtid mandag-fredag med kjernetid kl. 9 – 15, men kan også innebære arbeid på kveldstid og helg etter behov.

Lønn etter avtale.

Spørsmål vedr. stillingen kan rettes til daglig leder Susanne Kaluza susanne[a]litteraturhuset.no, tlf. 957 25 753 eller teknisk leder Mads Metz, mads[a]litteraturhuset.no, tlf. 473 68 564.

Søknad med CV sendes administrasjonssjef Velaug Bergum, velaug[a]litteraturhuset.no.

Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønn, seksuell legning, funksjonsevne, etnisk bakgrunn, arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke.

Søknadsfrist onsdag 6.januar 2021.

Om oss

Stiftelsen Litteraturhuset er Norges første og Europas største litteraturhus. Huset inneholder en bokhandel, kafé og seks lokaler av ulik størrelse som benyttes til samtaler, debatter, kultur- og litteraturformidling i den romsligste betydningen av ordet. I tillegg til egen programmering, har huset opptil hundre og femti ulike organisasjoner og foreninger som årlig avholder frokostmøter, boklanseringer, konserter, debatter og forfattermøter.

Litteraturhuset er driftet av Stiftelsen Litteraturhuset som igjen ble stiftet av Institusjonen Fritt Ord i 2006. Huset er inspirert av en tysk tradisjon for frie litteraturhus. Litteraturhusets mål er å være Norges viktigste offentlige rom for litteratur, debatt og samtale.