Skal du arrangere noe? 17

16. desember 2021

Skal du arrangere noe?

Litteraturhuset hjelper deg å gjennomføre profesjonelle, trygge seminar, møter, samtaler, kurs, boklanseringer og mer i 2022. Vi har nyoppusset hus og høy kompetanse både på digitale og fysiske arrangementer.

I løpet av 2021 er Litteraturhuset pusset opp fra kjeller til loft. I tillegg har vi fått hjelp fra Oslo kommune til å investere i enda mer, profesjonelt teknisk utstyr.

– Til tross for at det er tungt med nok en nedstenging, er vi veldig glade for å kunne tilby våre leietakere muligheten til å fortsatt gjennomføre gode arrangementer i tråd med smittevernrådene, sier daglig leder Susanne Kaluza.

Gjennomfør trygge arrangementer på Litteraturhuset! 2

Kverneland: Med plass til 40, 30 eller 18 avhengig av rigg. Foto: Kristin Svanæs-Soot

Med 5 års erfaring med strømming og videoproduksjon kan Litteraturhuset tilby et mangfold av digitale løsninger til våre leietakere.

– Vi har blant annet kjøpt inn nye 4K kameraer og leverer skreddersydde flerkameraproduksjoner av høy kvalitet til ditt arrangement. Uansett om du har et arrangement som skal strømmes, vises for et livepublikum eller begge deler tilbyr vi proffe studioløsninger, sier teknisk leder Mads Metz.

Les mer om vårt tilbud for videoproduksjon og strømming her.

Skal du arrangere noe? 18

I løpet av 2021 gjennomførte vi over 100 direktesendinger av arrangementer. Foto: Thorbjørn Helin/Litteraturhuset

I tillegg er huset pusset opp fra loft til kjeller i løpet av året som har gått. Samtlige rom har fått ny fargedrakt etter design fra KOI Fargestudio.

– Vi har malt så godt som hele huset. Det som stort sett var hvite vegger er blitt til varme og stemningsskapende farger, sier Velaug Bergum som i rollen som fungerende administrasjonssjef har vært ansvarlig for oppussingen.

En rekke andre oppgraderinger har også blitt gjort.

– Belysning er skiftet ut og scenestoler er trukket om, noe som løfter hele uttrykket i salene. Vi har også trukket om hele amfiet i storsalen vår Wergeland. I tillegg har barnerommet Sjeherasad har fått seg en flott ansiktsløftning og et helt nytt lekestativ som de små kan boltre seg i, sier Bergum.

Les mer om de ulike lokalene vi leier ut her.

Gjennomfør trygge arrangementer på Litteraturhuset! 3

Nedjma: Rommet har plass til mellom 90 og 20 personer avhengig av rigg. Foto: Kristin Svanæs-Soot.

Enten det er samtale, debatt, foredrag eller konferanse, fysisk, digitalt eller begge deler, sørger Litteraturhuset for en trygg og profesjonell gjennomføring. Husets egen restaurant Kafe Oslo byr på et bredt spekter av servering, fra møtemat og fingermat til middager og festmenyer til konfirmasjoner eller jubileum. Trykk her for å se priser for ulike leiepakker eller send en mail til utleie@litteraturhuset.no så hjelper vi deg med ditt arrangement!

Denne bildekrusellen krever javaskript.