Titt Melhuus/Kagge Forlag

Boklansering: Kjære leder

bookmark

Velkommen til boklansering av «Kjære leder. Slik får du det beste, ut av de fleste»

mandag 27. mars 2023, kl. 17:00 til kl. 18:30 – Utsolgt / Fullt

Sal: Skram (2. et)

Arrangør: Bang & Middelfart

Inngang: Gratis - påmelding

Når to psykologer bor og jobber sammen, er det duket for fagprat døgnet rundt. Vi har i tillegg en jobb hvor vi får se på nært hold hva som utgjør ledelse i praksis, og resultatet av denne kombinasjonen måtte bli en bok. Ambisjonen har vært å gi ledere en praktisk bruksbok med kunnskap om hva som utgjør god ledelse, skrevet på en lettfattelig måte. I tillegg ønsker vi å gi ledere kunnskap om hva man kan gjøre for å utvikle seg i rollen sin. Ofte er det ikke nok å vite hva god ledelse er, det er også viktig å vite noe om hvordan man kommer seg dit.

 

Arrangementet er gratis, og som de to nerdene vi er, så ønsker vi å gi deg noe faglig. Det blir derfor et foredrag, hvor vi gå inn i noen av kjerneelementene fra boken. I tillegg blir det en anledning for å treffe lederkolleger fra andre firmaer, og til å få et rykende ferskt og signert eksemplar av boken.

 

For påmelding: Send oss en mail på boklansering@bangmidelfart.no (det er dessverre et sterkt begrenset antall plasser, så første mann til mølla).

 

Boken kan allerede nå bestilles på følgende link: https://bok.norli.no/leder

 

Kjøper du den nå vil du være blant de første som får boken, og vi vil også signere den til deg.

 

Håper å se deg på Litteraturhuset i slutten av mars!

 

Varme hilsener fra Gitte og Thomas

Ingen arrangement