Brechtfest! (UTSOLGT)

bookmark

Med Music for a While, Arild Linneberg og Torgeir Rebolledo Pedersen

torsdag 2. april 2009, kl. 19:00

Sal: Wergeland

Arrangør: Litteraturhuset

Inngang: Billett

Bertolt Brecht er en av de forfatterne det er mest fristende å lage fest av, og det var med tungt hjerte Litteraturhuset måtte avlyse sin planlagte Brechtfest før jul i fjor. Gleden er derfor stor når vi i stedet kan tjuvstarte påskefeiringa med en kveld om en av de mest innflytelsesrike og medrivende forfatterne fra det 20. århundre. Den samfunnsengasjerte poeten, regissøren og dramatikeren står bak verdenskjente stykker som Tolvskillingsoperaen og Den kaukasiske krittringen, og samarbeidet med komponisten Kurt Weill har gitt publikum de uforglemmelige låtene «Mackie Kniven», «Alabama» og «Sjørøver-Jenny». 

På Brechtfesten spiller Tora Augestad og bandet Music for a While disse og en rekke andre låter i et fullt konsertsett. Før konserten kommer litteraturprofessor Arild Linneberg og holder sitt legendariske Brecht-foredrag og Torgeir Rebolledo Pedersen leser dikt av Brecht.

«Music for a While» er på alle måter ren og skjær luksus […]. Tora Augestad synger så inderlig, at utopien faktisk tar form. 
Konsertanmeldelse i Mitteldeutsche Zeitung 09.03.09.

Les hele anmeldelsen
her.

Ingen arrangement