Brumm-dag!

bookmark

Tiddelibom og huttemeitu

lørdag 25. oktober 2008, kl. 12:00

Sal: Hele huset

Arrangør: Litteraturhuset

Inngang: Gratis

Ole Brumm er den Beste Bjørnen i Hele Verden, og i dag er det Brumm-fest på Litteraturhuset. Vi feirer at Brumm nylig har hatt bursdag med kaker og annet snadder i Hundremeterskogkaféen i Nedjma, og i barnerommet Sjeherasad vil selveste Ole Brumm lese høyt fra bøkene om seg selv. Som seg hør og bør blir hele huset pynta med ballonger, og når feiringen avsluttes klokka 16 kan alle som vil ta med seg så mange ballonger de vil hjem. Det er fritt fram om man vil komme som seg selv eller utkledd som sin favoritt fra Hundremeterskogen.
 
For å gjøre stas på Ole Brumm har vi invitert foreningen Venn Av Nøff (VAN) til å være med på feiringen. Foreningen har en statue av Nasse Nøff stående i hagen sin, – men ettersom det er vanskelig å la Nøff stå ute alene om vinteren så bæres han inn for vinteren. Det betyr at han bæres ut igjen om våren. På Brumms bursdag bærer Venn Av Nøff statuen hit til Litteraturhuset for å hylle Nasses gode bjørnevenn med sang og bursdagstale. Hver gang foreningen bærer statuen kommer det nemlig et par hundre venner av Nøff, og ikke minst foreningens huskor, Perler for Svin. Her er websiden til VAN: www.nasse.nu.
 
I tillegg til feiring i Hundremeterskogkafeen inviterer vi til forestilling og quiz:

Kl. 11 til 16: Åpen Hundremeterskogkafé og barnerom  

Kl. 12, 13 og 14: Om honning og heffalomp
En leken og musikalsk familieforestilling som tar utgangspunkt i to fortellinger om Ole Brumm og vennene hans. Med forteller Kristine Haugland (Fabelakt) og musiker Andreas Lønmo Knudsrød. Forestillingen varer omtrent en halvtime.

Kl. 15: Brumm-quiz med quizmaster Solveig Kloppen
Solveig Kloppen stiller som Brumm-quizmaster i Nasse Nøff-kostyme, og vinnerne av quizen får med seg flotte premier hjem.  Påmelding av lag til litteraturhuset@litteraturhuset.no
PS: Det gis ekstrapoeng til alle som stiller i kostyme!

Ingen arrangement