De fem kjærlighetsspråk

bookmark

med Claus Roager Olsen

onsdag 13. desember 2017, kl. 19:00 til kl. 21:00

Sal: Nedjma (3. et)

Arrangør: IEA Norge

Inngang: Billetter selges i døra

Priser: Medlemmer 150,-Ikke-medlemmer 200,-

Du har kanskje hørt om de 5 kjærlighetsspråkene? Gary Chapmans bok har blitt en bestseller, og har hjulpet mange å forstå hvorfor noen relasjoner er krevende til tross for at kjærligheten er stor.

Claus Roager Olsen har jobbet med Enneagrammet i 15 år og har i den forbindelse begynt å interesse seg for dynamikken i parforhold. Han er i dag en av de største foredragsholdere i Danmark på dette område, og brenner for å dele sinn kunnskap om hvordan vi kan vise våre relasjoner, herunder også våre barn, at vi elsker dem. Det sies at kun 15% av par har samme kjærlighetsspråk, så det er viktig å forstå både hva man trenger selv, og hva den andre trenger.

De 5 språk er: anerkjennende ord, tid for hverandre, tjenester, gaver og fysisk nærhet.
Claus Roager har lært om de fem kjærlighetsspråkene fra Gary Chapman selv, og hans energi og engasjement er til å ta og føle på. Denne kvelden frå du en introduksjon til de 5 språk, hva som kjennetegner dem og hvordan du kan bruke dem uansett om det er en meget nær relasjon, eller f.eks. en kollega.
Her er en podcast for deg som vil vite litt mer: https://connecte.dk/claus-roager-olsen-5-kaerlighedssprog/

200,- for ikke-medlemmer
150,- for medlemmer

Husk også at du kan få ekstra rabatt hvis du betaler for medlemskap for 2018 nå: 400.- for inngang og medlemsskap. Som medlem er du med på å bestemme hva foreningen skal prioritere, og ditt bidrag gjør det mulig å hente inn gode foredragsholdere til sentrale møtelokaler. Vi ønsker at flere skal ha gleden av Enneagrammets visdom!

Ingen arrangement