Digital workshop om seksualitetsundervisningFotokred: Pernille Ane Engbæk, Sex og Samfund

Digital workshop om seksualitetsundervisning

bookmark

For deg som jobber i skolen, eller er nysjerrig på seksualitetsundervisning

torsdag 12. januar 2023, kl. 18:00 til kl. 19:30

Sal: Digitalt

Arrangør: Sex og politikk

Inngang: Gratis- påmelding

Det kan være utfordrende å legge opp en time med seksualitetsundervisning. Kanskje du er bekymret for at noen skal brøle ut noe upassende fra bakerste rad? Kanskje du har elever som kan bli trigget av undervisningen, eller kanskje du er usikker på hvordan du skal takle det hvis en elev stiller personlige spørsmål.

Sex og Politikk har 12 års erfaring med å utvikle seksualitetsundervisning, og å kurse undervisere i hvordan de kan skape et trygt læringsrom for seg selv og sine elever når dere jobber med seksualitetsundervisning. Vi utvikler de to undervisningsmateriellene Uke 6, for grunnskole, og Uke 16, for videregående opplæring.

Torsdag 12. januar streamer vi direkte fra Litteraturhuset i Oslo. En lærer fra oss vil gi konkrete verktøy for undervisning i Uke 6/Uke 16 og seksualitetsundervisning generelt, samt at en av våre superbrukere vil bidra med sine beste tips for seksualitetsundervisning.

 

På dette arrangementet skal vi snakke om:

Hvordan skape et trygt rom?

– Hva er et trygt rom?

– Hvilke konkrete tiltak kan du iverksette for å lage en morsom og lærerik time, samt takle eventuelle ubehagelige situasjoner på en god måte?

Læringsaktiviteter for seksualitetsundervisning

– Konkrete tips og triks

– Eksempler på aktiviteter

Tips fra en av våre superbrukere

– Spørsmål/innspill

 

Det vil bli rom for spørsmål, og det gjøres opptak av arrangementet slik at de som ikke har mulighet til å delta kan se det senere (og igjen, og igjen og igjen.)

Er det noen spesielle temaer du ønsker vi skal berøre i den digitale workshoppen?
Du kan legge inn forespørsel til tema i påmeldingsskjema.

Meld deg på her

Ingen arrangement