En annerledes bok om angst

En annerledes bok om angst

bookmark

Boklansering: "Ikke ta deg sammen"

torsdag 13. april 2023, kl. 18:00 til kl. 20:00

Sal: Skram (2. et)

Arrangør: Angstportalen

Inngang: Gratis - ingen påmelding

Velkommen til lansering av boken “Ikke ta deg sammen”

Arrangementet på scenen starter kl 18.00 der forfatter og spesialpedagog Kristine Czilling Tørå blir intervjuet av Jannecke Øinæs om boken etterfulgt av spørrerunde og signering på Norli i 1. Etasje.

Dette er en annerledes bok om angst, som handler om trygghet før eksponering. Vi med angst får ofte høre fra omgivelsene og fagfolk at vi må eksponere oss. Men for mange kan angsten være så intens at vi ikke greier å gjennomføre eksponeringen. Angsten intensiveres, og vi ender opp med en angst mer intens enn den var i utgangspunktet.

Denne boken møter deg der du er og viser deg vei gjennom prosessen – enten du er i fasen hvor du må ha fullstendig trygghet, forutsigbarhet og omsorg, eller du begynner å bli klar for å ta de utfordrende trinnene inn mot angsten.

Forfatter Kristine C. Tørå er spesialpedagog og har selv hatt angst. Hun har utviklet en metode som heter TRYGGHETSKODEN. Den baserer seg på å trygge deg gjennom angstens 3 faser: Akuttfasen, bearbeidingsfasen og vedlikeholdsfasen. Metoden har fokus på hele mennesket, og gir deg verktøyene du trenger for å komme trygt og effektivt gjennom hele angstforløpet. Kristine har hjulpet tusenvis av mennesker med angst via Angstportalen.no.

Ingen arrangement