Feminin intelligens

bookmark

Seminar med Helena Løvendal-Duffell og Christine Arentz Schjetlein

torsdag 11. april 2013, kl. 18:00

Sal: Kverneland (2. et)

Arrangør: Ways of Woman

Inngang: Gratis

Hva er autentisk feminitet bak klisjeer og myter? Kvinner i dag kalles til å bringe frem bærekraftig visdom, for oss selv og for samfunnet. Dette innebærer en indre transformasjon – å våkne – og finne vår integritet og styrke innenfra.

Helena Løvendal-Duffell, Leder av Center for Genderpsychology med sin mann Nick Duffellwww.genderpsychology.com
Christine Arentz Schjetlein, erfaren kursholder, psykoterapeut og skribent. www.transpersonligterapi.no

Seminaret holdes på lettfattelig engelsk.

De to psykoterapeutene, og kursholdere gjennom mange år, viser vei fra selvutvikling til sosial bevissthet og handling. Deres fokus er å bidra til at flere kvinner våger å engasjere seg mer i utfordringene verden står overfor. Hvordan kan kvinner bidra til livsnødvendige endringer?
Personlig terapi og spirituelle vekst er begge veier inn til vår kapasitet for helhet. Broen mellom dem er autentisitet, som åpner for det unike, kreative, nestekjærlige i oss. Tross urett begått mot kvinner gjennom årtusner, vil vi ikke få de endringene både kvinner og menn lengter etter ved å forbli ofre opptatte av å fordele skyld. Vi trenger heller å engasjere oss i vår egen indre transformasjon, og utvikle våre evner og bevissthet. Vi kan lære å dykke inn i og uttrykke den autentiske kvinnen i oss, og leve henne fullt ut i all sin styrke og skjønnhet. Kvinner er klare for å ta sin del av ansvaret for å bidra til å gjenvinne balanse i verden med vår kjærlighet, visdom, kraft og humor.

Kvinner lever ofte ut det feminine i privatsfæren, men vi trenger å være genuine kloke, modige kvinner også som profesjonelle. I høyere stillinger er ofte kvinnelig lederstil preget av samarbeid, sosialt samspill, og evne til å ta kreative risikoer. Hvordan kan flere kvinner våge å gjøre tilsvarende ved å hente frem styrken i sine feminine sider? I tiden fremover trengs både en hjertebasert holdning og faglig kunnskap med erfaring. Kvinners dypere feminine kan ikke forbli en ubrukt ressurs.

Les mer her 
Eller på facebook her

Ingen arrangement