Fri fra overgrep

Fri fra overgrep

bookmark

Boklansering og samtale

torsdag 19. januar 2023, kl. 18:00 til kl. 19:15

Sal: Skram (2. et)

Arrangør: Tine Brager Hynne

Inngang: Gratis

Velkommen til boklansering: “Fri fra overgrep”

Som 40-åring oppdaget Tine Brager Hynne at hun var blitt utsatt for overgrep som barn. Verden raste sammen, samtidig som brikker falt på plass.

På Litteraturhuset 19. januar kl: 18.00 møter du henne til samtale med forfatter Kari Grindstad om boken “Fri fra overgrep”: Hvordan påvirker overgrep et menneske? Hva kan hjelpe ut av fangenskapet overgrepene har? Hvordan er det mulig å finne tilbake til egen kraft og ta styringen i eget liv igjen?”

Brager Hynne jobber i dag selv som terapeut og møter kvinner som har opplevd overgrep. Hun er opptatt av at seksuelle overgrep må snakkes om – 1 av 5 kvinner opplever det før fylte 18 år. Med utgangspunkt i sin egen erfaring med overgrep, sin fagkompetanse og erfaring fra arbeid med klienter, har forfatteren utviklet en metode for å finne fred etter overgrep. Den tar for seg syv steg som vil hjelpe deg som har vært utsatt å finne tilbake til din kraft, og ta mer styring i livet ditt.

I denne boken vil alle som har opplevd overgrep, finne noe som gir håp og inspirasjon til å lære seg selv å kjenne på en ny måte – slik at de ikke lenger er fanget i fortiden.

Alle er velkomne, enten du er pårørende, venn, familie, selv lever med erfaringer etter traumer som overgrep, fagperson, yogalærer eller bare interessert i temaet. Du er så hjertelig velkommen.

 

Tegnspråktolk: Arrangementet blir tegnspråktolket.

Boksalg: Etter arrangementet signerer Tine bøker i Norli i første etasje.

Kafè: Det er mulig å kjøpe drikke i Kafè Oslo i første etasje. Det er også mulig å ta en drink etter arrangementet.

Ingen arrangement