Julekonsert for barn

bookmark

Kammerkoret NOVA og Bård Brænde

lørdag 5. desember 2009, kl. 15:00

Sal: Skram (2. et)

Arrangør: Kammerkoret NOVA

Inngang: Billett

Kammerkoret NOVA synger kjente og kjære julesanger. Det hele bindes sammen av en julefortelling som skapes av barna i samarbeid med Bård Brænde.

Det er mange småbarnsforeldre i Kammerkoret NOVA, og vi har lenge hatt lyst til å arrangere en korkonsert for barn og foreldrene deres. Vi ønsker å gi barna et forhold til de kjente, klassiske julesangene, samtidig som de skal få en god konsertopplevelse med musikk av høy kvalitet. Som vi alle vet, kan det fort bli krevende og kjedelig for små barn og sitte i ro under en hel korkonsert. Det er dette vi i Kammerkoret NOVA nå ønsker å gjøre noe med når vi nå for første gang kombinerer korsang og improvisasjonsteater!

Vi vil lage en konsert der barna får delta på sine premisser. De skal selv få være med på å skape konserten gjennom å bruke flere sanser, både synet, følelsene og hørselen – og selvfølgelig fantasien. Til dette har de fått hjelp av improvisasjonskunster Bård Brænde.

Kammerkoret NOVA er ett av flere prisvinnende og anerkjente Oslo-kor. Blant annet har vi i høst vunnet to førstepriser i Grieg internasjonale korfestival, og voksenkorklassen i Den Europeiske Kringkastingsunionens (EBUs) internasjonale konkurranse for amatørkor, Let the Peoples Sing. Våren 2008 ga vi ut vår første CD “Nova“, som har fått gode anmeldelser i norsk presse.

Konserten støttes av Oslo musikkråd.

Ingen arrangement