Kjenn deg selv som lærer 4

Kjenn deg selv som lærer

bookmark

Utvikl ditt potensial med nye verktøy

tirsdag 23. januar 2018, kl. 19:00 til kl. 21:00

Sal: Kverneland (2. et)

Arrangør: Enneagramforeningen IEA Norge

Inngang: Salg av billetter i døren - Vipps/kort

Priser: For ikke-medlemmer 200,- For medlemmer 150,-

Som lærere bærer vi med oss vår personlighet inn i undervisningen. Kristin Aase og Bente Vetland har skrevet boken Kjenn deg selv som lærer, som Gyldendal Akademiske ga ut 2.januar. Boken og kursene som tilbys knyttet til boken, som har som formål å gi de som underviser større innsikt i hvordan personligheten preger relasjonen til elever og studenter. De har også utviklet praktiske metoder som de holder kurs om, basert på personlighetsverktøyet Enneagrammet og Kjernekvadranten. Metoder som gjør det lettere å gjøre mer av det som skoleforskningen sier er viktigst for læring og mestring: en trygg relasjon mellom lærer og elev og god struktur i undervisningen. Det er lettere å lykkes i relasjonsarbeidet når du får et enda klarere blikk på hva som er typisk deg.

Aase og Vetland vil på Enneagramkafeen gi innsikt i:

Hva forskningen innen skole og adferd sier om hva som er viktigst for læring og mestring.

Ulike personligheter i klasserommet – hva er deres drivkraft i undervisningen, hva kan stå i veien for et godt møte med eleven og hvordan kan dette justeres i møte med eleven.

Hvordan Enneagrammet og Kjernekvadranten sammen gir viktig innsikt i læreres kvaliteter, fallgruver, utfordringer og allergier.

Hvordan ulike personlighetstyper kan jobbe energieffektivt for å spare energi til det som er viktigst, uten at det går ut over elevenes læring.

Det blir mulig å kjøpe boken under Enneagramkafeen.

http://www.gyldendal.no/Faglitteratur/Pedagogikk/Generell-pedagogikk/Kjenn-deg-selv-som-laerer

Ingen arrangement