Kok en bokorm!

bookmark

Knut Faldbakken

lørdag 31. mai 2008, kl. 18:00

Sal: Kafe Oslo

Arrangør: Kafe Oslo

Inngang: Billett

"Et selvmord!” Slik beskrev forfatteren Anne B. Ragde sin egen meny da hun debuterte som gjestekokk på Kafe Oslo. Men gjestene så heller lyst på livet da de fikk maten hennes servert, og etterpå sikret seg oppskriften på blant annet hjemmelaget blodklubb. Slik ble en ny tradisjon født. 

Utvalgte lørdager inviterer kaféen kjente bokormer, ikke bare forfattere, men bokmennesker av alle slag, til å kokkelere for publikum. Dette er en flott mulighet til å treffe spennende profiler på en arena som ikke er ukjent for mange bokelskere. Godt lesestoff og god mat er ikke motsetninger, og alle vet at et glass rødvin kan løfte opplevelsen av begge. Her får du de kjente bokormenes favorittretter for en rimelig penge, og gjestekokkene er naturligvis tilstede utover kvelden for å ta en matprat med likesinnede.

Knut Faldbakken debuterte i 1967 med romanen Den grå regnbuen og har senere gitt ut en lang rekke skuespill, noveller og romaner. Han har fått flere priser for sitt forfatterskap, og ble blant annet nominert til Nordisk Råds litteraturpris for romanen Uår. Sweetwater. I 2002 debuterte Faldbakken som kriminalromanforfatter med boka Alle elsker en hodeløs kvinne. Hans siste roman, Tyvene, kom i 2007.

Bordbestilling: 21 54 85 71.

Ingen arrangement