Kok en bokorm!

bookmark

Rått vs røti med Jonny Halberg

lørdag 28. juni 2008, kl. 18:00

Sal: Kafe Oslo

Inngang: Billett

"Et selvmord!” Slik beskrev forfatteren Anne B. Ragde sin egen meny da hun debuterte som gjestekokk på Kafe Oslo. Men gjestene så heller lyst på livet da de fikk maten hennes servert, og etterpå sikret seg oppskriften på blant annet hjemmelaget blodklubb. Slik ble en ny tradisjon født. Utvalgte lørdager inviterer kaféen kjente bokormer – ikke bare forfattere, men bokmennesker av alle slag – til å kokkelere for publikum. 

Dette er en flott mulighet til å treffe spennende profiler på en arena som ikke er ukjent for mange bokelskere. Godt lesestoff og god mat er ikke motsetninger, og alle vet at et glass rødvin kan løfte opplevelsen av begge. Her får du de kjente bokormenes favorittretter for en rimelig penge, og gjestekokkene er naturligvis tilstede utover kvelden for å ta en matprat med likesinnede.

Denne gangen kommer Jonny Halberg for å kokkelere for publikum. Kvelden har fått navn etter tema som interesserer Halberg – mat og amerikanske presidenter.

Jonny Halberg (f. 1962) debuterte med novellesamlingen Overgang til tertiær i 1989. Sammen med Pål Sletaune har han skrevet manus til spillefilmene Budbringeren og Amatørene. I 1998 var han medredaktør av tidsskriftet Vagant. Han har blant annet gitt ut romanene Flommen (2000) som han fikk både P2-lytternes romanpris og Kritikerprisen for. Hans siste utgivelse er boken All verdens ulykker. Innberetning til Det kongelige norske utenriksdepartement om Jonny Halbergs reise til Romania 2005 (2007).

Ingen arrangement