Kok en bokorm!

bookmark

Med Per Egil Hegge

lørdag 28. mars 2009, kl. 18:00

Sal: Kafe Oslo

Arrangør: Kafe Oslo

Inngang: Billett

Kinamat! Per Egil Hegge er ikke i tvil om hva som skal stå på menyen når han chef’er på kjøkkenet denne kvelden. Aftenpostens tidligere redaktør og en av norsk presses spisseste penner kan også bruke spisepinner, når han ikke gjennom avisens svært populære språkspalte harselerer med det tvilsomme ordvalget mange i offentligheten gjør.

Per Egil Hegge har skrevet en lang rekke politiske bøker og biografier, pluss artige bøker om språkbruk. Siste suksess var kongebiografien Kong Harald V i 2006.

"Et selvmord!" Slik beskrev forfatteren Anne B. Ragde sin egen meny da hun var en av de første gjestekokkene på Litteraturhusets Kafe Oslo. Men gjestene klappet i hendene og strøk seg over magen. Den hjemmelagede blodklubben var bare kriminelt god. Nå er serveringen blitt en tradisjon. En rekke profilerte bokormer – ikke bare forfattere, men bokelskere av alle slag – har siden kokkelert på Kafe Oslo. Her får du spise gjestekokkenes favorittmat, samt gleden av å se kjente bokormer i aksjon på en ny og spenende arena.

Bordreservasjon på post@kafeoslo.no eller 21 54 85 71.

Ingen arrangement