Litteratur på liv og død

Litteratur på liv og død

bookmark

- med Thorvald Steen

tirsdag 10. oktober 2017, kl. 19:00 til kl. 20:30

Sal: Wergeland

Arrangør: Menneskeverd og Forlaget Oktober

Inngang: Gratis

Den internasjonalt anerkjente forfatteren, Thorvald Steen, har utgitt bøker i 46 land med oversettelser til 27 språk. I hans ferskeste roman, Det hvite badehuset, tar han et oppgjør med sorteringssamfunnet. Romanen har fått strålende anmeldelser i flere store medier. I Aftenposten sto følgende: «Thorvald Steen omformer personlige erfaring til skjønnlitteratur av høy kvalitet.»

Organisasjonen Menneskeverd og Forlaget Oktober inviterer til en dyp og ærlig kveld med Thorvald Steen i samtale med Vigdis Hjorth om litteratur på liv og død. Her vil de snakke om Steens nye bok, det gode samfunnet med plass til alle, og hvilke valg vi må ta sammen for at det skal være mulig. Er sorteringssamfunnet allerede en realitet, og finnes det i så fall noe vi kan og burde gjøre med det? Det vil etter hvert åpnes for spørsmål fra salen.

Vigdis Hjorth er en kjent norsk forfatter. Hun har utgitt en rekke bøker, og publiserte sist romanen Arv og miljø, som skapte stor debatt hele høsten 2016.

Arrangementet er åpent for alle med gratis inngang og lett bevertning. Ingen påmelding er nødvendig, men husk å komme tidlig for å sikre deg plass.

Ingen arrangement