PoesikjellerFoto: Anna-Julia Granberg/Blunderbuss (Fallo), Tove Sivertsen (Ruset), Heidi Furre (Zahid) og Kine Michelle Bruniera (Bronken Senderud)

Poesikjeller

bookmark

Med Endre Ruset, Sarah Zahid, Kjersti Bronken Senderud og Alexander Fallo

fredag 17. mars 2023, kl. 18:00 til kl. 19:00

Sal: Berner (u. et)

Arrangør: Litteraturhuset

Inngang: Billett

Priser: Ordinær 120,-Student 70,-

Velkommen til poesikjeller på Litteraturhuset, hvor vi fyller Berner-kjelleren med ny poesi! Her vi forfatterne Sarah Zahid, Kjersti Bronken Senderud og Alexander Fallo lese høyt fra de nyeste diktutgivelsene sine. Poetene presenteres av forfatter, gjendikter og redaktør Endre Ruset.

Sarah Zahid (f. 1996) debuterte i 2018 med diktboka La oss aldri glemme hvor godt det kan være å leve. Hun er aktuell med utgivelsen Bjørnholt vgs, som beskriver hverdagen, med sine håp og skuffelser, til to ungdommer ved Bjørnholt videregående skole på Søndre Nordstrand.

Kjersti Bronken Senderud (f. 1971) debuterte i 1997 med diktboka Fremdeles, og har siden etablert seg som en av våre sentrale poeter. Hun er aktuell med sin 10. poesiutgivelse, Min vrengte kimono, et underfundig univers hvor det åndelige og det jordnære tvinnes sammen på uventede måter.

Alexander Fallo (f. 1984) debuterte i 2020 med diktboka du fucker med hjertet mitt nå. Han har publisert dikt på Instagram i en årrekke, og har også jobbet med flere prosjekter i krysningen mellom poesi og musikk. Han er aktuell med utgivelsen Dopamin, som tematiserer å bli tildelt en ADHD-diagnose i voksen alder.

Ingen arrangement