Rolf Jacobsen – En kjærlighetshistorie til mennesket og naturen

bookmark

Internasjonal fortellerforestilling

lørdag 19. september 2009, kl. 19:00

Sal: Nedjma (3. et)

Arrangør: Eventyrlyst

Inngang: Billett

ROLF JACOBSEN – INTERNASJONAL DIKTER MED ET BUDSKAP TIL VÅR TID

Ashley Ramsden og Hilde Johanne Aafoss

Ashley Ramsden er grunnlegger og leder av The School of Storytelling i England. Han har opptrådt over hele verden og er en internasjonal kapasitet på sitt felt. Hilde Johanne Aafoss er grunnlegger av og kunstnerisk leder for Fortellerscenen Lillehammer. Hun er psykolog, forteller og musiker har opptrådt både nasjonalt og internasjonalt med sin fortellerkunst.

Møtet mellom de to fortellerne førte til et samarbeid som har resultert i forestillingen ”The roads have come to an end now” til ære for dikteren Rolf Jacobsen. Bakgrunnen for forestillingen er Ashley Ramsdens vennskap med den norskættede dikteren Robert Bly som er sterkt opptatt av Rolf Jacobsens dikt og har oversatt diktene til engelsk.

Forestillingen ble en suksess, og de har nå laget forestillingen ”Rolf Jacobsen – En kjærlighetshistorie til mennesket og naturen”. Denne forestillingen tar fatt i Rolf Jacobsens nære forhold til naturen. Gjennom hans dikt, musikk og fortellinger fra hele verden blir vi mint om at alt henger sammen, og at menneskets eksistens er uløselig knyttet til naturen.

Forestillingen fremføres på norsk og engelsk.

Ingen arrangement