Sjømannens gåte

Trippelgjengen og sjømannens gåte

bookmark

Boklansering med Sigrid Olsen

lørdag 4. november 2017, kl. 17:00 til kl. 19:30

Sal: Kverneland (2. et)

Arrangør: Sigrid Olsen

Inngang: Gratis med påmelding (se lenke i tekst)

Forfatter Sigrid Olsen er opptatt av at bøker skal skape leselyst hos barn og unge, og har skrevet to spennende bøker om Trippelgjengen. Velkommen til bokslipp av Sjømannens gåte med opplesning og musikalsk innslag. Og ikke minst: en gåte som må løses før det er for sent.

Arrangementet passer for både barn, unge og voksne. Men husk: Det er begrenset antall plasser, så det er viktig å sende påmelding raskt her

Forfatter Sigrid Olsen er opptatt av at bøker skal skape leselyst hos barn og unge, og har skrevet to spennende bøker om Trippelgjengen. Sjømannens gåte er hennes andre bok i serien.

Det handler om trekløveret Even, Marcus og Emma som løser mysterier i Lillevik på sommerferie. De gjør mye gøy sammen, men på samme tid skjer det mystiske hendelser og skumle saker. En kioskraner forsvinner. En gammel uløst gåte dukker opp. Trippelgjengen tar saken.

Serien tar også for seg relasjoner mellom barn og voksne, hvor det er rom for ettertanke og funderinger. Det handler om hvordan man har det etter å ha blitt skadet i en ulykke, og om hvorfor noen trives best i eget selskap.

– Vi møter alle ulike utfordringer og det er enklere å få i gang en samtale mellom barn og voksne når det ikke handler om oss selv, men om personer i en bok, mener forfatteren.

Velkommen til lansering av Sigrid Olsens nye bok Sjømannens gåte med gjestelesning og musikalsk innslag. Og ikke minst; en gåte som må løses før det er for sent!

PROGRAM

16:30:   Te/kaffe og kake
17:00    Trippelgjengen forfatter Sigrid Olsen leser. Prøveleser Katla Kronberg (14 år) deltar og krimgåte blir presentert.
17:45 – 18:00 Pause med forfriskninger
18:00     Musikalsk innslag, Kjersti-Gro Lindquist
18:15     Laila Marie Patrong leser fra Sjømannens gåte.
– Om leselyst gjennom mysterium og krim for barn og unge.
– Fokus på toleranse og nestekjærlighet gjennom barn og unge.
18:30     Bokprat med Sigrid Olsen og salen.
19:00     Mingle, forfriskninger og boksignering.

Arrangementsslutt ca kl 19.30

Ingen arrangement