Square

bookmark

av Lene Therese Teigen, ny norsk dramatikk

lørdag 28. februar 2009, kl. 19:00

Sal: Wergeland

Arrangør: House of stories, med støtte fra Norsk Kulturråd og Fond for Utøvende Kunstnere

Inngang: Billett

En teaterforestilling med seksten antiheltinne-roller for fire skuespillere.

Tragikomisk historie i fire deler – bakhistorien er som et puslespill, biter fra hver del må plukkes opp og settes sammen på nytt.

Linda har hatt vaskejobb på flyplassen hele sitt liv. Simone skal skifte kjønn. Minne bærer morens beauty-boxer uten lønn. Eleonora skal på kosmetikk-kongress i USA. Elly, Molly, Lilly og Sally sitter inne for drap. Sally er gravid med en fengselsbetjent. De har samme far, men hvem er mor til hvem? Mira, Eva, Lea og Sara skal endelig flytte og de selger huset de har bodd i, selv om det lukter uhyggelig vondt der. Sara tror hun er datteren til Eva og Mira vil ha en dagbok. Ma og Lucy er kjærester og lager film. Spot og Endo skal spille søstre i filmen som er basert på en sann historie. Simone har gitt Ma historien om sin bestemor som ble gravid i fengselet. Men hva er sant?

Skuespillere: Tiril Pharo, Kari Onstad, Kari Ramnefjell og Marianne Ustvedt

Regi/rom: Lene Therese Teigen, Lys: Marianne Thallaug Wedset, Lyd: Tov Ramstad, Dramaturg: Halldis Hoaas, tegner: Birgit Hove, produsent scenografi: Marte Moen Danielsen, Produsent: House of Stories

BILLETTER: 150/200 bestilles på: www.billettservice.no
INFORMASJON: www.houseofstories.no Forestillingen tar ca. 1 time

Ingen arrangement