Temamøte om Jordboka

Temamøte om Jordboka

bookmark

mandag 20. november 2017, kl. 18:00 til kl. 20:30

Sal: Nedjma (3. et)

Arrangør: Mølleren Sylvia AS

Inngang: Gratis med påmelding

Sett av noen kveldstimer mandag 20. november til en spennende samling om veien til et klokere landbruk.

Vi er så heldige at Dag Jørund Lønning kommer for å fortelle om “Jordboka – det fantastiske universet under føttene våre”.

Den ble lansert midt i oktober, men har alt fått stor oppmerksomhet. Lønning mener at vi har misforstått “hva jord er og gjør” og at det meste må endres i dagens landbruk om vi skal klare å bevare og bruke matjorden på beste vis.

Etter Dag Jørund Lønnings foredrag vil vi få innspill fra Else Skålvoll Thorenfeldt* fra Korsvold gård, Anders Lerberg Kopstad fra Evig grønne enger, forfatter og agronom Siri Helle og småbruker Andrew McMillion. Sammen med Lønning vil de lage et paneldypdykk der det ikke skal krangles om konklusjonene, men der vi skal få innsikt i hvordan vi best kan få til endringene Lønning etterlyser.
(*Else har lovet å gjøre hva hun kan for å kunne delta i panelet. Det er travle dager for Korsvold).

Det vil bli anledning til spørsmål fra salen. Registrering begynner 17:30. Møtet er fra 18-20:30. Det holdes i salen Nedjma på Litteraturhuset og det er begrenset med plasser.

Klikk på denne lenken for å registrere deg. (Påmeldingsavgiften går til delvis dekning av leie av lokale og reisen til innlederne. Mølleren Sylvia støtter arrangementet økonomisk fordi vi mener at emnet er viktig.)

Else Skålvoll Thorenfeldt: https://www.facebook.com/korsvoldgard/
Anders Lerberg Kopstad: https://www.facebook.com/dennyevin/
Siri Helle: https://www.facebook.com/siri.helle.31
Andrew McMillion: http://sustainableworldradio.com/earth-care-how-connecting-to-nature-can-change-your-life/

Ingen arrangement