URPREMIERE: I morgen var jeg alltid en løve – monolog for tre kvinner

bookmark

av Arnhild Lauveng, dramatisert av Anne-Karen Hytten

onsdag 24. mars 2010, kl. 19:00

Sal: Wergeland

Arrangør: Løveprosjektet

Inngang: Billett

Billettsalg til forestillingen gjennom Billettservice. For mer informasjon om forestillingen, ta kontakt med prosjektleder Bertha-Cecilie Øvergaard på tlf 98 49 53 40 eller via e-post berthacecilie@gmail.com

Regi: Anne-Karen Hytten
Scenografi og kostymer: Christine Lohre
Komponist: Åsmund Feidje
Lysdesign: Stefan Dombek
Koreograf: Nina Harte
Skuespillere: Ulla M. Broch, Anne E. Kokkinn, Marte Stolp
Produsent: Nora Ibsen
Prosjektleder Bertha-Cecilie Øvergaard
Foto: Beathe Schieldrop
Design og lay-out: Monica Hilsen

Denne teaterforestillingen er basert på Arnhild Lauvengs selvbiografiske bok. Hun var innlagt på psykiatriske institusjoner med diagnosen kronisk schizofreni fra hun var 17 til 27. Hun er i dag symptom- og medisinfri, og arbeider som psykolog, forfatter og foredragsholder.

Hennes modige historie er både smertefull og humoristisk. Den handler om vår evne til forvandling. Om nødvendigheten av respekt, omsorg, tillit. Om håp.

Forestillingen spilles også fredag 26.mars kl.13.00 og 19.00. Den dagen vil Arnhild Luveng bli intervjuet kl. 1400, etter forestilling.

Dette er en ferdigprodusert forestilling som kan kjøpes. Produksjonen krever en spilleplass på minimum 4x 5m. For mer informasjon ta kontakt med prosjektleder Bertha-Cecilie Øvergaard på tlf 98 49 53 40 eller via e-post berthacecilie@gmail.com

Ingen arrangement