Barn og unge 1

Barn og unge

Litteraturhuset har som formål å formidle og vekke interesse for litteratur og lesing, og være en møteplass for alle som er interessert i bøker, ikke minst barn og unge. Litteraturhuset har et bredt programtilbud for målgruppa – for både barnehager og skoler, småbarnsfamilier og ungdommer.

Barnehagebesøk

Til barnerommet Sjeherasad kan forhåndspåmeldte barnehager komme på lesestunder. I mai 2008 åpnet dørene til Sjeherasad og siden den gang har over 95.000 barnehagebarn vært på besøk!

Åpent barnerom

Barnerommet vårt, Sjeherasad, er åpent for alle mellom 10 og 14 på mandager og er nå åpnet for høstsesongen. Vi ønsker alle velkommen til å bla i bøkene, klatre i klatrestativet og hoppe i puteamfiet! Regler for bruk av barnerommet vil du finne på plakat ved inngangsdøren.

Skolebesøk

Hver høst og vår arrangerer Litteraturhuset skolebesøk for elever ved barne-, ungdoms- og videregående skole. Klasser fra voksenopplæring er også hjertelig velkomne.

Åpne arrangementer

Hver måned er det åpne arrangementer for barnefamilier på Litteraturhuset. Følg med her for å informasjon om arrangementene som kommer.

Digitalt tilbud

Vi har en godt besøkt Youtube-kanal som kontinuerlig oppdateres med gratis innhold. Blant vårt digitale tilbud kan du også finne podkast for barn, i tillegg blir noen skolebesøk tilgjengelig digitalt. Her finner du mer informasjon om det digitale tilbudet.

 

Ønsker du informasjon om kommende skolebesøk? Da kan du sende en e-post til skole@litteraturhuset.no. For informasjon om programmet for øvrig kan du melde deg på Litteraturhusets nyhetsbrev!

Ingen arrangement