Billettinformasjon

Det kan lønne seg å kjøpe billetter i god tid. Det er ikke nummererte seter, så selv med billett kan det være lurt å være tidlig ute for å få de beste plassene. Til noen arrangementer legger vi ut fribilletter for salg på nett. Det skyldes at vi ønsker å vite hvor mange som kommer, og at du skal føle deg trygg på at du får plass i salen. Kjøpte billetter refunderes ikke. Vi refunderer billetter bare hvis vi må avlyse eller endre dato på arrangementet.

Litteraturhuset benytter TicketCo som billettleverandør. Du kan velge om du ønsker å få billetten/e på sms eller epost og kan enkelt videresende billetter på sms eller epost til andre. Husk at billetter skannes i døra og kun kan benyttes én gang. Litteraturhusets administrasjon i 2. etasje selger billetter på hverdager kl. 10-15 eller man kan kjøpe billetter på nett. Aktuelle billettsalgsarrangement hos oss er godt merket og man kan enkelt gå direkte videre til elektronisk billettkjøp.

Billettsalg på arrangement?

Flere av arrangementene på huset er ikke i Litteraturhusets egen regi. Den enkelte arrangør står fritt til selv å velge billettleverandør eller billettsalgsmetode.

Ønsker dere å selge billetter gjennom TicketCo, låner Litteraturhuset ut kortterminal og billettskriver. Se mer informasjon om dette på vår portal hos TicketCo.