Skal du arrangere noe? 5Foto: Kristin Svanæs-Soot.

Norli bokhandel

Åpningstider

man - fre

kl. 11:00 - 20:00

lørdag

kl. 11:00 - 18:00

søndag

kl. 12:00 - 16:00

Kontakt

  • tlf. 47 48 19 70

  • litteraturhuset.oslo@norli.no

Norli Litteraturhuset er en unik bokhandel i Norge. Bokhandelen har et omfattende utvalg av skjønnlitteratur for store og små lesere samt et godt utvalg innen historie, samfunn og debatt, lyrikk, og filosofi. Her finnes de litterære perlene man ikke finner andre steder, samt bøker som engasjerer og vekker debatt. Norli på Litteraturhuset er stedet for en spennende litterær skattejakt!

Norli Litteraturhuset legger vekt på å ha et oppdatert og aktuelt bokutvalg. Bokutvalget vil til enhver tid gjenspeile Litteraturhusets eget program. Det er ofte boksigneringer etter arrangement.

Boksalg under arrangement

Dersom det er aktuelt med boksalg i forbindelse med et arrangement man skal avholde på Litteraturhuset, må Norli Litteraturhuset kontaktes i forkant på telefon eller e-post. Norli tar også forhåndsbestillinger gjennom sin Klikk & Hent-løsning for digitalt boksalg.

Saklig søndag

Søndag er en fast dag for spennende foredrag med varierte samfunnsaktuelle, historiske og vitenskapelige emner fra hele sakprosafeltet. Arrangementserien Saklig søndag er et samarbeid mellom Norli bokhandel og Litteraturhuset.