Digital salFoto: Thorbjørn Helin, Litteraturhuset

Digitale tjenester på Litteraturhuset

Podkast, strømming av samtale, foredrag eller annen digital produksjon?

Send forespørsel om leie

  • tlf. 22 95 55 30

  • utleie@litteraturhuset.no

Litteraturhuset er normalt en arena som samler publikumsgrupper til litteraturarrangement, kulturelle opplevelser, folkeopplysning og debatt og vi gleder oss til vi er tilbake i normalt virke – i mellomtiden har vi også digitale muligheter hos oss.

Innspilling av foredrag, samtale eller bokprat kan løses digitalt hos oss i alle våre utleielokaler. Vi kan tilby enkle en-kameraproduksjoner med nokså selvstyrt oppsett med tanke på lyd, lys og bilde for streaming direkte eller i opptak. Dersom man trenger eller ønsker kyndig teknisk personell under innspilling, er det selvsagt også mulig for enkle oppsett og produksjoner som dette. Vi kan dessuten bistå med utstyr og rom for opptak av podkast. I tillegg har vi rigg for to-kameraproduksjon i hovedsalen vår Wergeland, som vil være aktuelt dersom det er er snakk om debatter eller flere personer i samtale eller panel, og dessuten om man skal ha med personer på videolink fra andre steder i inn- eller utland som deltakere i arrangementet.

Digitale arrangement kan gjennomføres uten eller med publikum i salen, avhengig av lokalets kapasitet under gitte forutsetninger til smittevern og avstand som til enhver tid gjelder som følge av korona (Se FHIs veileder). Vi legger til rette for at leietakere enkelt kan nå ut med sin virksomhet på en trygg og profesjonell måte.

Priser på tilleggstjenester

Teknikerpris: Fra kr. 2000 eks mva. (kr. 600 eks mva pr time utover 3 timer)
Web-cam oppsett: kr 1000 eks mva
Streaming: kr. 4000 eks mva
Videolink: Fra kr. 1000 eks mva
Enkelt etterarbeid og behandling av video/lyd: kr. 1200 eks mva

Fortell oss mer om hva dere trenger og ser for dere, så finner vi løsninger og pris som følger av deres ønsker, behov og kapasitet på aktuell dato.

Kontakt oss på utleie[a]litteraturhuset.no