Digitalt tilbud for barn og unge

Podkast, video og strømming for barn og unge fra Litteraturhuset.

Vi lager en rekke digitale produksjoner som er gratis og tilgjengelige for alle. Noe ligger ute i kun en begrenset periode, mens andre produksjoner kan du se om igjen og om igjen så lenge du vil!

Videoer

Barn og unge kan kose seg med vår katalog av eventyr i Eventyrstunder. I tillegg kan de også høre eventyr fortalt på to språk samtidig i vår serie Flerspråklig fortellerstund.

I serien Tegnesnakk kan de hente inspirasjon fra illustratører som viser hvordan de jobber når de lager barnebøker!

Podkaster

Sommeren 2021 lanserte vi en egen podkast for barn, Borte i boka, hvor marsvinet Gnurre og kattungen Martin tar barna med inn i bøkene, og snakker med de som har skrevet dem. Du finner alle episodene her eller der du lytter til podkast!

Høsten 2022 lanserte vi podkasten Verden rundt med eventyr: en podkast med eventyr og språk fra hele verden! I Norge bor det mange ulike mennesker som til sammen snakker over 150 forskjellige språk! Med podkasten Verden rundt med eventyr kan barna bli bedre kjent med noen av disse språkene. Hør episodene her

Skolebesøk

En del av våre skolebesøk blir tilgjengelig som opptak eller strømming for elever over hele landet. Følg med på vårt program for å se hvilke skolebesøk som er tilgjengelig for strømming.